Openclaims wint Europese Fintech Awards

Bij de jaarlijkse European Fintech Awards is het Amsterdamse Openclaims gekozen tot Europees Insurtech bedrijf van het jaar. Openclaims werd gekozen uit een longlist van 42 Europese insurtech bedrijven.

Openclaims won de competitie met haar innovatieve veilingmodel, dat verzekeraars, volmachten en intermediairs helpt bij het aanbieden van eenvoudige, intuïtieve en onderscheidende schadeprocessen, en gelijktijdig bespaart op schade-inkoop.

Awards
Voorafgaand aan de finale werden de meest belovende insurtech bedrijven geselecteerd door een jury en stemmen van het publiek. De top drie kon zich tijdens de finale presenteren aan een jury bestaande uit experts uit de branche, ondernemers en venture capital partijen. Deze jury verkoos Openclaims tot het beste Europese insurtech bedrijf van 2017.

Lex Orie, CEO van Openclaims, ontving de award uit handen van de Belgische minister van Financiën, Johan van Overveldt. Orie: “Het winnen van de Dutch Fintech Award maakte ons al extraam gelukkig. Deze Europese award bevestigt nogmaals dat wij en onze klanten op het juiste pad zitten. Dit geeft onze klanten en ons team een ontzettende boost om op dit ingeslagen pad door te gaan. ”
Openclaims bereidt zich op dit moment voor op een internationale uitrol van haar activiteiten.